Häng med på vår digitala rundvandring

27 april, 2021 av Elin

Är du, eller någon du känner, intresserad av att veta mer om vår verksamhet? Kanske är du intresserad av en plats på ett av våra boenden, i vår skola eller i vår dagliga verksamhet? Eller bara är nyfiken på vad vi erbjuder. Hör av dig till oss så bokar vi in en tid för en enklare digital rundvandring med någon av våra medarbetare. 

 

Här på Saltå By ser vi till helheten. Vi ser det som att vi har ett ansvar som människor: för oss själva, för varandra och för världen vi vandrar på. Därför är varje del i kretsloppet viktigt och bara det bästa är bra nog. Tiden som tillbringas här ska vara betydelsefull för varje individ.

Hos oss får man komma precis som man är och får lov att landa och bara vara. Sedan tar vi tillsammans steg framåt i den takt som passar dig. 

 

Här finns boende med erfaren personal som brinner för sitt arbete och arbetar inspirerat av lågaffektivt bemötande, socialterapi och läkepedagogik. Vi vill att fritiden ska kännas meningsfull och flera olika aktiviteter och dagliga arbeten/arbetsuppgifter. Någonting som passar alla. Vi har fantastisk mat som till stor del kommer från vår egen gård och våra egna djur. Vi hämtar ägg i hönshuset till frukost plockar sedan salladen till lunch, vi gör det tillsammans. 

En verksamhet som vi är stolta över välkomnar fler boende och elever. 

Välkommen att höra av dig till oss!