Vill du arbeta på Saltå By? Vi söker vikarier för längre och kortare tid

20 december, 2018 av Kajsa

Vi söker nu ett antal vårdare till våra ungdomsboenden och gruppbostäder för kortare och längre vikariat, samt resurspersoner/assistenter för arbete kvällstid c:a 5 timmar/dag måndag till torsdag.

Med tillstånd enligt LSS har Saltå By sex ungdomsboenden för ungdomar i gymnasieåldern, två gruppbostäder och en servicebostad för vuxna mellan 21 och 80 år. Alla boende har behov av särskilt stöd.

I varje enhet finns en grupp om cirka fem medarbetare, som tillsammans svarar för vård och omsorg av de boende. Arbetet är individanpassat och utgår alltid från individuella förutsättningar och behov. Dessutom ingår att gestalta boendemiljön med städning, matlagning och liknande uppgifter.

Arbetstiden är schemamässigt förlagd till veckans alla dagar och till olika tider på dygnet. Den innefattar även övernattningar på arbetsplatsen.

Du bör ha erfarenhet och/eller utbildning som vårdare, mentalskötare eller dylikt, gärna inom läkepedagogiken. Eftersom vårt arbete bedrivs utifrån den antroposofiska människosynen, är det en fördel om du känner till eller är intresserad av att lära känna den.

De flesta av våra medarbetare är kvinnor och vi ser därför gärna manliga sökande.
Du måste inneha B-Körkort.

Välkommen att höra av dig med din ansökan!

Ungdomsboende: Christian Texier eller Ninna Anander

Vuxenboende: Monica Berggren

Maila till: info@saltaby.se

Vår adress är
Föreningen Saltå By,
Saltå 17
153 91 Järna
08-55150149