Saltås snickeri flyttar till nya lokaler

28 februari, 2015 av Gerard

Som ni kanske redan har hört har Saltås snickeri gått ihop med Klockargårdens snickeri och flyttat in i nya lokaler i Järna. Det nya snickeriet kommer att ingå i Tunapack, som ägs gemensamt av Saltå By, Solåkrabyn och Klockargården. Nedan ser ni när den stora hyvelmaskinen lämnar Saltå.

IMG_1433

Förutom lokalbyten och byte av huvudman kommer det nya snickeriet att fungera som förut. Från Saltå By är det arbetsledaren Jonas och arbetstagarna Leif, Patrik och Eduard som kommer att flytta till Järna. Här nedan ser ni hur de avtackades i mitten på februari.

IMG_1985

Från Klockargårdens sida är det ännu inte riktigt klart vem av arbetstagarna som ska hänga med. För närvarande prövar några stycken på, tillsammans med arbetsledaren Leif.

Lokalerna, som ligger bara några minuters gångavstånd från Tunapack, är rymliga och har en verkstadsyta på ca 400 kvadratmeter. Här finns alla nödvändiga biutrymmen, omklädningsrum, pausrum, vilorum mm. Allting är ännu inte på plats men det börjar ta fart som ni kan se på bilderna härunder.

GérardP1010862

P1010849

P1010871

Kategorier

Saltå By,Snickeriet