Nyheter från skolan (november 2012)

29 november, 2012 av

November kallades förr i tiden för ”Vintermånaden”. I år har det varit en månad som känts mörk och ruggig, men snart är det dags för advent och jultider.

På tal om jul så påminner jag om er om att terminsavlutningen i år är onsdagen den 19:edecember. Inbjudan kommer på posten, den håller just nu på att designas av en elev.

I skolan har vi som vanligt fullt upp. Vi har haft flera lärare sjuka, vilket ungdomarna kan ha upplevt som lite rörigt. Som tur är har vi kunnat ringa in två kompetenta medarbetare som nyligen gått i pension. Vi kommer också att sätta in lite extra resurser fram till jul.

Under hösten har Saltåskolan haft många praoelever. Det är roligt, speciellt för de elever som redan går här, när det visar sig att det är kompisar som kommer och praktiserar.

Lördagen den 24:e november var Saltåskolan, tillsammans med Saltå Bys dagliga verksamhet, med på Kristofferskolans julmarknad. Det är bra för eleverna att lära sig att det man tillverkar kan säljas. Det är också en väldigt bra reklam för skolan.

Skolkatalogen har kommit, den finns att köpa för 120:- hos Eva Berglin på kontoret. Bilderna nedan kommer från skolkatalogen och där finns det många fler!

Ingalill