Nyheter från skolan (mars 2013)

29 mars, 2013 av

Eleverna kom nöjda tillbaka efter sportlovet. Det blir ofta lite rörigt innan vi alla kommer in i rutinerna igen men nu är allt som det ska.

 

Vecka 10 var vi på en föreställning på Kulturhuset i Ytterjärna. Vi såg ”Eurytmisk tango” en ovanlig mix av show, visdomsord och medryckande musik.

För 19:e året i rad arrangerade Södertälje kommun kulturfestivalen ”Kul för dig och mig”. En hel vecka med kultur med mera som i början vände sig till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, men som på senare år har vuxit och riktar sig till en bredare publik.

Vårt alldeles egna rockband ”Saltå River Boys” spelade i Stadshuset vid invigningen. Jag möte bandet på parkeringen redan innan kl 7 på morgonen, laddade och förväntansfulla hade de stuvat in alla instrumenten i bussen. Oskar gjorde sin debut på trummor, bandets övriga medlemmar är Isa, Kassim och Stig. Killarna var mycket nöjda med spelningen. Roligt tyckte alla de elever och lärare som åkte in för att lyssna.

Nu är det dags för nästa lov och jag undrar hur går det med draken i keramiken. Är nu alla dräkterna till skådespelarna klara och blir det några läsårsbrev i år?

Ingalill

Kategorier

Saltåskolan