Läkare på Saltå By

31 januari, 2012 av

Nu har Saltås psykiaterkonsult Harald Blomberg bestämt sig för att ytterligare trappa ner på sin mottagningsverksamhet. Det betyder att han enbart kommer till Saltå någon gång per termin. I stället kommer Harald att öka på sitt resande runt omkring i världen för att hålla föredrag och kurser i rytmisk rörelseträning och hur maten påverkar människans fysik och psykiska välbefinnande. Tack Harald Blomberg för dina många år och engagerade insats för verksamheten!

Från och med januari 2012 har Saltå By glädjen att presentera Håkan Odeberg, som är vår nya psykiaterkonsult. Håkan kommer att ha mottagning på Saltå varannan onsdag eftermiddag. När Håkan inte arbetar på Saltå är han bland annat överläkare inom psykiatrin i Piteå. Där spelar han också klassisk gitarr på musikhögskolan. Välkommen Håkan Odeberg!

Saltå By har, vilket är mycket glädjande, också en allmänläkare med antroposofisk läkarkompetens. Det är Staffan Ingeland, som annars arbetar som läkare på Gnesta vårdcentral. Staffan kommer även i fortsättningen att ha mottagning på torsdag förmiddag en gång per månad. Välkommen tillbaka Staffan Ingeland!

Kajsa

Kategorier

Saltå By