Kay Pollak firade 80 år i Järna

13 juni, 2018 av Kajsa

Kay Pollak och Christian Texier

Kay Pollak mottar åttio rosor av Christian Texier, efter en mycket glädjefylld föreläsning på Kulturhuset i Ytterjärna.

En av Sveriges mest uppskattade föreläsare, Kay Pollak firade sin 80-årsdag i Järna. Med en outtömlig källa till energi och ständig närhet till skratt gjorde han återigen succé på Kulturhuset i Ytterjärna.

Kay Pollak är regissören känd för filmklassiker som Så som i himmelen och Så ock på jorden. Han är även en mycket omtyckt inspirationsföreläsare och författare. Sist vi hade besök av Kay var under hans föreläsning 2008, samma dag som han fyllde 70 år. Vi skämtade om att han skulle komma tillbaka på sin 80-årsdag. Och så sant som det var sagt! Den 21 maj 2018 intog den numera 80 år fyllda livsnjutaren scenen med sin hyllade föreläsning: Ändra dina tankar – ändra ditt liv! Och vilken fantastiskt föreläsning det var! Under tre timmar fyllde Kay Kulturhuset med en sprudlande energi och delade med sig av insikter om hur man kan bli mer tillfreds med sig själv och sin omgivning.

Det finns sannerligen få personer som utstrålar så mycket glädje och livskraft som Kay. Ett levande bevis på att åldern bara är en siffra. Med det i åtanke ser vi fram emot ett återseende på 90-årsdagen!

Missa inte kommande events

Järna Akademi arrangerar löpande föreläsningar och evenemang. Besök jarnaakademi.se för att ta del av kalendarium.