Ju fler kockar, desto bättre soppa!

30 november, 2015 av Gerard

Det har knappast undgått någon på Saltå att vi, efter sommaruppehållet, har fått ett helt nytt medarbetarlag i köket. Vi har dock inte presenterat dem för er andra som inte dagligen äter hos oss. Vi är därför glada att presentera våra nya köksmedarbetare:

IMG_1809

Sittande till vänster är köksansvarig Jimmy och till höger kocken Helena. Stående mellan dem är Hannah (vänster) och Stina (höger) som hjälper våra två kockar. Saknas på bilden gör Sharon, som numera är den som har arbetat längst i köket.

Både Jimmy och Helena kommer närmast från Bommersvik och kommer till oss med mycket kunskap och erfarenhet. Båda två tycker om ekologisk och närodlad mat och var mycket glada att kunna inleda ett samarbete med Renate som tar hand om trädgården hos oss. Och till glädje för alla lyser åter salladsbuffén med våra egenodlade grönsaker i alla slags färgkombinationer.

IMG_1914

Det har också blivit fler som får njuta av Saltås mat. Förutom Åbykulle som hämtar 25 luncher varje dag, äter nu mera studenterna på LäS-utbildningen också i matsalen. Beroende på vecka lagar köket mellan 120-150 luncher.

Gérard

 

 

Kategorier

Saltå By