– Jag dansar gärna genom tillvaron

26 februari, 2018 av Kajsa

Livet är härligt! Men också svårt ibland. Kanske var det livets kontraster och mysterier som lockade mig till ett arbete med människor. Jag ville att var och en skulle se ljuset…och jag ville finnas där i ur och skur så att säga. År 1976 var jag färdigutbildad sjuksköterska och 1998 kom jag till Saltå by för första gången. Jag blev såld direkt… Här såg man hela människan. Man uppmuntrade det friska och potentialen istället för att se de negativa sidorna.

20 år senare en måndag sitter jag på mitt kontor här på Saltå by och konstaterar att tiden har gått fort. Jag har vandrat genom olika roller genom åren och nu sedan ett år tillbaka är jag verksamhetschef. Vilken ynnest och vad glad jag är att få representera en verksamhet som ser helheten. Och som låter var och en växa och utvecklas efter sin förmåga, vilket ju gäller även mig och övriga medarbetare.

Själv är jag en friluftsmänniska som har svårt att sitta still. Jag paddlar, åker slalom och går på spinning. Allra bäst mår jag när jag får dansa “lindy hop”. Det är som att dansen hjälper mig att se det bästa i allt. Och i alla. Utveckling och rörelse driver mig framåt. Här på Saltå by växer vi alla. Vi hörs snart igen!