Ett fantastiskt jubileumsår med ICA Järna

18 juni, 2018 av Jesper


Warning: A non-numeric value encountered in /home/saltaby/public_html/wp-content/plugins/new-royalslider/classes/rsgenerator/NewRoyalSliderGenerator.php on line 339

Små anpassningar skapar stora möjligheter

Just så sammanfattar Helena Just Knutsson, studie/praktiksamordnare här hos oss på Saltå By, jubileumsåret som vi firat tillsammans med ICA Järna. Saltå By har under många år haft praktikanter på ICA Järna men året 2017 var speciellt. ICA firade 100 år och bjöd in alla elever hos oss att praktisera. Varenda elev skulle få uppleva att arbeta i butik och varje vecka skulle vi finnas på plats.

Heja våra duktiga elever!

Det har varit ett fantastiskt år där vi upptäckt att många av våra elever klarat av saker vi inte trodde var möjligt. Hjälpsam personal som inledningsvis tagit sig tid att ge tydliga instruktioner kan vara en enkel anpassning som gör stor skillnad. Våra elever klarar mer än man tror när möjligheter ges. Tre av våra elever har kunnat gå vidare till ICA-butiker i sina hemkommuner. Även andra butiker har öppnat upp för praktikantplatser när de fått bevis för att våra elever kan visa sig ha specialkunskaper i form av tex detaljseende som kan vara värdefullt i butik.

Helena Just Knutsson, Saltå By

 

“När våra ungdomar får möjligheter så överraskar de positivt varje gång. Tänk att vi har så otroligt duktiga ungdomar här hos oss.”
Helena Just Knutsson, Studie/praktiksamordnare

 

ICA-boken

Som ett kvitto på ett lyckat samarbete fick Saltå By och ICA Järna vara med i den prestigefulla jubileumsbok som ICA tagit fram. I dagarna kommer den ut så håll utkik.

Tack…

Ett stort tack till ICA Järna för att vi har fått växa tillsammans med er. Roligt att vi fortsätter resan tillsammans med nya praktikanter hos er även framöver.

Kategorier

Saltå By