Ängsateljén snart färdigbyggd

31 januari, 2013 av

Vi har tidigare berättat att Ängsateljén skulle stå färdig till jul förra året. Det har dröjt lite, men nu kan vi berätta att slutbesiktningen kommer att ske i början av mars. Därefter kommer vi att installera belysning samt inredningen (bord, stolar, med mera).

När det är klart blir det dags för flytten från Roseriet och skolvävsalen till de nya lokalerna. Det kommer att ta sin tid men vi räknar med att allt blir färdigt till sommaren.

Roseriet kommer att avvecklas och fraktas bort, vilket kommer att förändra hela utseende på Saltås infart. Det är alltid svårt att föreställa sig hur saker kan bli men ni kan redan nu försöka tänka bort Roseriet och försöka föreställa er hur det kommer att se ut. Till er hjälp har jag tagit bilden som ni ser nedan.

Just nu är vi alltså i byggets slutfas och målarna är snart färdiga med sitt arbete. Som ni ser av bilderna blir det riktigt fina lokaler. I de olika ateljéerna har vi valt att klä väggarna med stora plywoodskivor som vi har laserat i olika färger. Det blev mycket stilrent och effektfullt.

Vi bara längtar efter att ta lokalerna i bruk!

Gérard

Kategorier

Byggprojekt